Bijeljina: Izazvao udes, pa NAPRAVIO HAOS – Pijani vozač prijetio policajcima, pa završio sa lisicama na rukama

Bijeljinska policija uhapsila je O.I. iz to grada zbog ugrožavanje sigurnosti, rečeno je u PU Bijeljina.

Naime, policiji je sinoć oko 18.10 časova prijavljeno da se u lici Danka Kabilja Bukija u Bijeljini dogodila saobraćajna nesreća sa manjom materijalnom štetom u kojoj je sa vozilom „mercedes“ učestovao O.I. iz Bijeljine.

– Alkotestiranjem vozača utvrđeno je da navedeni ima 2,13 g/kg alkohola u organizmu, zbog vožnje u alkoholisanom stanju i učestovanja u saobraćajnoj nesreći, on je uhapšen – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Prilikom hapšenja O.I. je upućivao prijetnje opasne po život policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, koje je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini kvalifikovao kao krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

– Nadalje, provjerama kroz baze i službene evidencije, utvrđeno je, da je O.I. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 6.306 KM. Od O.I. vozilo je privremeno oduzeto i protiv njega biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – istakla je Marićeva.

(srpskainfo)

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com