Neverovatno: Australijska televizija podelila otkaze, voditelji koji su vređali Novaka uživo prošli bez kazne

 

Čovek koji je snimio dvoje novinara ostao je bez posla

Sećamo se snimka od pre samo nekoliko dana kada je dvoje australijskih novinara zatečeno kako u programu uživo vređa Novaka Đokovića, verovatno nesvesno da je snimanje već uveliko počelo i da su kamere uključene.

Snimak se brzinom munje proširio društvenim mrežama, a “Kanal7” na kojem je sve emitovano rešio je da podeli otkaze, ali ne voditeljima! Naime, otpušteni su oni zbog kojih je snimak uopšte isplivao u javnost.

Portparol “Kanala7” rekao je da postoji mogućnost da se autor snimka kazni u skladu sa zakonima Australije. Jasno je da je dobio otkaz, a sada ostaje da se vidi hoće li se ovaj slučaj nastaviti pred sudom.

Izvori iz Australije kažu da je zaposleni bio deo grupe “Ai-Media” i da je sa svog radnog mesta napravio snimak Majka Amora i Rebeke Madern u kojem Đokovića nazivaju svakakvim pogrdnim imenima, a na kraju ga psuju.

– Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se*onja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Izlaziti napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući – rekli su na snimku.

Ostaje krajnje neverovatno da su voditelji uspeli da se izvuku iz čitave situacije potpuno netaknuti, kao da se ništa nije ni dogodilo.

(Telegraf)

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com