Ove stvari treba imati u automobilu: Korisne su i mogu vam poslužiti

Postoji mnogo praktičnih trikova kojima možete rešiti probleme s automobilom koji vam se mogu dogoditi kada idete na putovanje ili kada idete kući s posla.

Ove stvari bis trebalo da držite u svom automobilu jer mogu biti vrlo korisne, a s druge strane, jako su jeftine i nećete na njih potrošiti puno novca.

1. Turpija za nokte za prekrivanje ogrebotina

Turpija za nokte je verovatno jedna od najkorisnijih stvari koje treba držati u autu tokom zimskih meseci. Kada vam se gumena traka prekrije prljavštinom od snega, ona neće raditi tako dobro na vašem vetrobranskom staklu.

Način rešavanja ovog problema je skidanje brisača i trljanje turpijom za nokte. Na ovaj način ćete biti potpuno spremni za putovanje koje ste planirali.

2. Regenerator za kosu za sjaj

Ako želite da zadržite svoj automobil sjajnim i zaustavite pojavu mrlja od vode, idealno je koristiti regenerator za kosu.

Prvo uzmite kantu vode i dodajte sapun za pranje automobila. Zatim operite automobil ravnim potezima, ali svakako isperite odmah nakon što završite.

Promenite vodu u kanti ako se zaprlja. Nakon što ste sve oprali, dodajte pola šoljice regeneratora za kosu u kantu i uzmite krpu pa pređite njome po automobilu. Isperite ga, osušite drugom krpom i to je to! Vaš auto će se sijati.

3. Ako želite vruću hranu

Ako ste zabrinuti da će vam se hrana ohladiti na putu do kuće, stavite hranu na sedište i uključite grejač sedišta. Ovo funkcioniše s bilo kojom vrstom hrane.

4. Filter za kafu

Filter za kafu pomoći će vam da održite auto donekle čistim. Držite nekoliko u autu. Jednostavno utapkajte malo maslinovog ulja na filter za kafu, a zatim s njim obrišite unutrašnjost auta. Možete ga koristiti na kožnim sedištima i na unutrašnjosti vrata.

5. Plastična posuda kao korpa za smeće

Postoji mnogo stvari koje možete koristiti kao kantu za smeće u svom automobilu kako biste ga održavali čistim, ali najzgodniji predmet bila bi prazna kutija za žitarice. Kutija za žitarice ima poklopac koji sprečava da vam se smeće prospe tokom vožnje, a poklopac takođe može pričvrstiti kesicu za smeće unutra. Neće zauzeti previše prostora za noge na suvozačevom sedištu, jer je krut i lako se pomera u stranu.

6. Bočica tableta za čuvanje novčića

Mnogi od nas imaju gomilu sitneža razbacanog po automobilu. Najlakši način da rešite problem je da ih sve čuvate u staroj bočici za tablete.

7. Gumene kuhinjske rukavice za uklanjanje dlake kućnih ljubimaca

Stavite gumene rukavice i umočite prste u vodu da budu malo vlažne, a zatim ih protrljajte preko auto sedišta. Primetićete da za njih dlake kućnih ljubimaca lako prijanjaju, piše Brightside.