Stiže naslednik druge najprodavanije Škode na svetu VIDEO

Škoda Karoq je druga najprodavanija Škoda na svetu, odmah iza Octavije karavan, pa ne čudi što češki dizajneri moraju da budu vrlo oprezni pri redizajniranju popularnog modela kako slučajno ne bi pokvarili uspešan recept. Tizer video koji je nedavno objavila Škoda jasno otkriva siluetu novog Karoqa, ali i novi izgled prednjih i zadnjih svetala.

Škoda Karoq je 2020. godine ukupno prodata u 137.000 primeraka, što je postavilo na visoko drugo mesto, odmah ispod češkog bestselera Octavije karavan (156.000 prodatih jedinica globalno).

Zvanična premijera redizajniranog krosovera koji je i vrlo je popularan i na našem tržištu, zakazana je za sledeću nedelju, a Škoda je nedavno objavila i prve tizer fotografije ovog modela. Međutim, video snimak koji je češka kompanija sada objavila skoro u potpunosti otkriva izgled restilizovanog Karoqa.

Prednja svetla u LED tehnologiji su nešto tanja ali i šira nego kod aktuelnog Karoqa, a drugačiji potpis LED dnevnih svetala će sada biti razdvojen u dva elementa.

Što se zadnjeg dela automobila tiče, lako se primeti novi potpis LED svetala koji smo već videli kod nove Fabije, a prema najavama očekuje se drugačiji izgled zadnjeg spojlera i difuzora.

Kao i obično, Škoda čuva bitne detalje od javnosti do same premijere, pa još uvek nije poznato koje pogonske jedinice će biti dostupne.

Redizajnirana Škoda Karoq debitovaće za tačno sedam dana, 30. novembra, a start prodaje se očekuje početkom sledeće godine.

Izvor: Nova.rs

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com