Tajger Vuds odbio ponudu od milijardu dolara!

Ne želi u Saudijsku Arabiju

Legendarni američki golfer Tajger Vuds navodno je odbio ponudu od milijardu dolara iz Saudijske Arabije i ostao je veran PGA Turu!

Vuds je trebalo da bude član saudijske golf turneje, a ovu vest u etar je pustio nekadašnji golf igrač Greg Norman, inače dvostruki veliki šampion.

– Vuds je odbio ugovor koji je bio zapanjujuće ogroman. Govorimo o visokih devet cifara – rekao je Norman za „Vašington post.“

Vuds je u međuvremenu otkazao učešće na US Openu, trećem velikom turniru u golf kalendaru, kojis e održava sledeće nedelje u Masačusetsu.

– Obavestio sam organizatore da neću igrati, jer je mom telu potrebno više vremena da se ojača za veliki šampionat – poručio je Vuds.

Podsetimo, Vuds je prethodne godine doživeo saobraćajnu nesreću koja je mogla da mu okonča karijeru, što je i sam potvrdio.

– Nikada neće biti kao ranije, ali sam to prihvatio. Dok sam bio u bolnici, postojalo je u jednom momentu 50 odsto šanse da iz nje odem sa jednom nogom. Kada sam shvatio da ću zadržati nogu, onda sam morao da treniram šake, pitao sam devojku i prijatelje da mi bacaju predmete dok sam ležao u krevetu kako bih mogao da vežbam – rekao je Vuds krajem 2021. godine.

(Telegraf.rs)