ŽENU IZBO DESET PUTA: Detalji zločina u Prijedoru potresli celu Republiku Srpsku

 

ŽARKO Zorić (39) iz Prijedora, koji se sumnjiči da je u petak izbo nasmrt partnerku Nedu Milojević (44) zbog ljubomore, pa zapalio stan, prebačen je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

   

Tužilac OJT je nakon saslušanja predložio Zoriću jednomesečni pritvor, koji je sud juče potvrdio.

Podsećamo, pre četiri dana je u Prijedoru, u zgradi u Ulici Ilije Stojanovića, oko 10 časova prijavljen požar u kojem je goreo stan. Ipak, dolaskom policije i vatrogasaca na lice mesta pronađeno je žensko telo sa ubodima. Nekoliko sati kasnije kao osumnjičeni za teško ubistvo uhapšen je Žarko Zorić.

Prema nezvaničnim informacijama, Milojevićeva je izbodena u predelu vrata i glave, dok se pretpostavlja da su ubodi na rukama odbrambene povrede. Zorić je žrtvu izbo ukupno deset puta.

Nezvanično saznajemo, Zorić je priznao brutalno ubistvo u prisustvu branioca tokom kriminalističke obrade u PU Prijedor.

Tokom istrage ubistva Nede Milojević pronađena su dva noža za koja se pretpostavlja da su korišćena tokom njenog ubistva. Na jednom od noževa uočena su oštećenja, a da li su ona nastala tokom zločina ili ranije utvrdiće veštačenja.

Nesrećna žena je prvo ubodena u potiljak, a jedna od od rana bila je toliko duboka da joj je oštećena kičmena moždina. Takođe, ubodne rane su uglavnom bile u predelu zadnjeg dela vrata, glave, a otkrivene su i na rukama, što svedoči o tome da se žrtva do poslednjeg trenutka branila od pomahnitalog ubice.

(Novosti)