3 MODNA TRENDA KOJA ĆE OSTATI HIT U 2020. GODINI: Ana Vintur otkriva koje komade treba da sačuvate i za sledeću sezonu (FOTO)

Slavna modna urednica Ana Vintur pratila je, iz prvog reda, najbolje modne revije za proleće / leto 2020. godinu. Evo šta je izdvojila!

Kad Ana Vintur daje intervju, svi modni novinari se pretvore u uvo. A kad otkriva šta se njoj najviše dopalo na modnim revijama za 2020. godinu, već znamo da će to biti top trend, piše Lepa & Srećna.

Za proleće i leto 2020. godine, dizajneri će nas, pre svega, oblačiti u najrazličitije desene. Kraj 2019. godine pripada jednostavnim komadima, česte su kombinacije jednobojnih tkanina i vrlo uprošćenih krojeva, među kojima su samo karo i animal print držali visoko mesto.

Međutim, sledeće sezone očekujte i povratak cvetnog desena, kao i „psihodeličnih“ printova.

Koja 3 komada garderobe treba da kupujete pažljivo ove sezone jer će se nositi i sledeće godine?

1. Mantil!

Posle niza sezona u kojima je jakna svojom praktičnošću potiskivala druga modna rešenja za prelazni period, mantil je zaista broj 1.

Na modnim revijama za 2020. godinu, pažnju su privukli i kraći modeli, koji podsećaju na jaknu.

Naravno, nezaboravna je kombinacija sa kupaćim kostimom, ali model sa kratkim rukavima izgledaće odlično i u sportskoj i u poslovnoj varijanti.

2. Baletanke!

Ravne cipele vraćaju se na velika vrata, a posebnu pažnju izazivaju modeli sa detaljima kao što su kaiščić oko noge ili vrh cipele u kontrastnoj boji.

3. Čipka!

Zaboravljeni, nežni materijal vraća se na velika vrata. Na reviji modne kuće Aleksander Mekvin, svi ljubitelji ručnog rada uživali su u fantastičnoj kombinaciji starinske lepote i modernih ideja za 21. vek.

Ručni rad na belom lanu? Ako imate sličnu bluzu ili haljinu, pripremite je za sledeću godinu!

Izvor: Lepa & Srećna