ANALIZA DEBAKLA OD HRVATA: Troicki NEDORASTAO za selektora, Lajović bi pod pritiskom izgubio i OD AMATERA!

 

Kristalno je jasno zašto Srbiju nećemo gledati u sutrašnjem finalu!

Kada jedan igrač ima srce veće nego ceo tim zajedno obično se ovako završi.

– Bolje da Nole igra sam – glasio je upečatljiv komentar za vreme meča u dublu protiv Hrvata.

Mentalitet pobednika nije prešao sa Đokovića na ostatak tima, počev od selektora pa sve do igrača. Viktor Troicki pokazao je da apsolutno nema nijedan kvalitet da bi bio selektor Srbije.

Jasno je da bi Đoković pobedio sve svoje single mečeve i bez selektora, a u stvarima gde je trebalo da se odluči: ko igra drugi singl, kako izgleda dubl i kako podići igrače tokom meča – Troicki se nije pokazao.

Baviti se vrhunskim sportom, a da nisu spreman da igraš pod pritiskom, ne ide jedno s drugim. Kada 33. igrač na svetu izgubi od 279. opravdanje za to ne može da postoji. A, kada deluje na terenu onako, kako je juče delovao Lajović, onda je jasno da bi srpski teniser izgubio od bilo koga.

Tu se dolazi i do odluke i uloge selektora. Ako je Viktor odlučio da Dušan igra, morao je psihološki da ga rastereti i pripremi na pritisak, a ne da mu se vežu ruku kada napravi korak ka pobedi.


Foto: TSS

Nije problem ni što smo izgubili, već što smo “ukrali” 10 dana Novaku. I to ne ovako bezvoljan način.

(Kurir)

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com