Brus Lijeva ćerka odbrusila Tarantinu: “Muka mi je od belaca koji…”

 

Nakon što je Kventin Tarantino u podkastu kod Džoa Rogana izjavio kako svi osim ćerke Brusa Lija mogu da mu “popu*e”, Šenon Li je odgovorila je reditelju.

“Zaista sam umorna od belih muškaraca u Holivudu koji pokušavaju da mi kažu ko je bio Brus Li”, napisala je Šenon za “Hollywood Reporter”.

Tarantino je Roganu rekao da može da razume da ćerka slavnog glumca ima problema sa načinom na koji ga je predstavio u hitu “Bilo jednom u… Holivudu”, ali svima ostalima poručio je da “mogu da mu popu*e”.

“Iako sam zahvalna što je gospodin Tarantino tako velikodušno priznao Džo Roganu da mogu da imam svoja osećanja u vezi sa njegovim prikazom mog oca, zahvalna sam i na prilici da to izrazim”, napisala je Li.

“Dosadilo mi je da od belaca u Holivudu slušam da je bio arogantan i glup kad nemaju pojma i ne mogu da shvate šta je sve trebalo da bi se dobio posao ’60. i ’70. u Holivudu kao Kinez s ne daj bože naglaskom…”, istakla je Li.

Izvor: b92

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com