Fanovi tužni zbog smrti jedne od glavnih likova iz “La Casa de Papel”

Fanovi španske serije “La Casa de Papel” prvih pet epizoda 5. sezone odgledali su u suzama zbog smrti jedne od glavnih junakinja ove serije.

Prvi dio novog i ujedno posljednjeg serijala emitovan je 3. septembra, dok će se veliko finale na Netflix-u naći u decembru. Profesorova ekipa zarobljena je u Banci Španije, dok se vojska ispred sprema da sa njima započne otvoreni rat.

Svima je jasno da makar jedan od pljačkaša neće preživjeti prve sukobe. Ipak, niko nije očekivao da će to biti baš jedna od glavnih heroina.

Tokom cijele serije fanovi su vjerovali da će Tokio (Ursula Korbero) opstati do samog kraja, s obzirom da je ona narator serije.

Međutim, u posljednjoj epizodi prvog dijela Tokio je dobila nekoliko metaka u ruke i noge iz snajpera.

Znajući da neće preživjeti, ona šalje Denvera (Hajme Lorente) i Manulu (Belen Kuesta) da siđu u skrovište. Njih dvoje nevoljno ostavljaju Tokio nakon što ih ona uvjeri da je odmah iza njih.

Međutim, vojska se približava, nakon što probuše rupu u zidu i stižu u kuhinju gdje je Tokio napravila barikadu.

Boreći se sa njima sama, ona zadobija još nekoliko metaka i pada.

Vojnici, uključujući i Gandiju (Hose Manuel Poga) stoje iza nje, dok se Tokio sprema da umre.

Sa osmjehom na usnama Gandija uperi pištolj u njenu glavu, spreman da je ubije kao što je u prethodnoj sezoni to uradio sa Najrobi (Alba Flores).

Ipak, Tokijin osmjeh njega iznenadi, jer ne vidi granate koje ona drži kod sebe. Gandija je užasnut i stiže samo da uzvikne svima da “legnu dole”, ali isuviše kasno. Vojnici i Tokio razneti su eksplozijom, dok njen ljubavnik Rio (Migel Heran) sve to sluša.

Fanove je smrt glavne junakinje duboko rastužila, što su i izrazili na Redditu.

“Nisam uopšte volio Tokio i mislio sam da kad ona umre, neću mariti nimalo. Ali brate, ovo me je baš pogodilo. Više nego kada su Moskva i Berlin umrli, skoro koliko kada je Najrobi ubijena”, kaže jedan od komentatora.

Drugi je rekao da je njen lik umio da bude iritantan, ali da ga je njena smrt baš dotakla.

“nedostajaće mi do kraja pljačke sa bandom”, rekao je on.

Telegraf

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com