“Godinama sam u odbrani Srpske” Bjelica poručio Stanivukoviću da ne treba brinuti o njemu

Funkcioner SDS Milovan Bjelica izjavio je da narodni poslanik PDP Draško Stanivuković ne treba da brine za njega jer je u politici stvaranja i odbrane Republike Srpske već 30 godina, te da će sa idejom očuvanja Republike i srpskog naroda otići u penziju.

– Iako nisam poslanik, pojedini poslanici moje ime konstantno pominju u Narodnoj skupštini Republike Srpske u negativnom kontekstu. Računaju nema me, pa mogu – rekao je Bjelica, komentarišući prozivke poslanika PDP Draška Stanivukovića na jučerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Bjelica je poručio Stanivukoviću da nikada nije “ubadao s leđa, pa ni kada je s leđa ubadan”.

On je podsjetio da su u posljednjih osam godina sve kampanje u Republici Srpskoj bile uglavnom negativne i usmjerene, prije svega, na SNSD, te naglasio da nijedna od tih negativnih kampanja nije donijela očekivane rezultate SDS.
– Mene interesuje Republika Srpska, ali i Sokolac i život mojih sugrađana. S toga, moram i hoću maksimalno da iskoristim lokalpatriotizam i želju da opština u kojoj živimo napreduje – rekao je Bjelica, koji je i načelnik sokolačke opštine.

Stanivuković je juče u Skupštini da potpredsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Sonji Karadžić Јovičević smetaju on i Nebojša Vukanović, nazvavši je “čovjekom režima” koji je “umetnut u redove opozicije”.

– Nadam se da će naše stranke PDP i SDS jednom za svagda raščistiti sa “Obren Petrovićevima”, Bjelicama i drugim ljudima, a na tom spisku vidjećemo dokle ćemo doći. Mnoga imena mogli bismo staviti na taj spisak – rekao je Stanivuković.

Izvor: SRNA / srpskainfo