Jezivo proročanstvo „putnika kroz vreme“: U sledećih devet meseci dogodiće se pet katastrofa

Svako malo na društvenim mrežama, posebno na TikToku, javi se snimkom neko ko tvrdi da je putnik kroz vreme. Premda je verovatno samo reč o nekome ko želi klikove i lajkove na društvenim mrežama, njihove objave vrlo su popularne i čini se da postoje ljudi koji veruju u njihove predikcije.

Jedan od takvih je i profil radianttimetraveller, čiji vlasnik tvrdi da je putnik kroz vreme i da će 2023. godina biti puna katastrofa koja će promeniti svet na koji smo navikli.

Jezivo proročanstvo „putnika kroz vreme“: U sledećih devet meseci dogodiće se pet katastrofa

Katastrofa za katastrofom

Tvrdi da je 2023. godina najgora u istoriji po pitanju prirodnih katastrofa te kako će se u ovoj godini svet na koji smo navikli potpuno promeniti.

Ovaj profil tvrdi da će se prva katastrofa dogoditi u aprilu, tačnije 20. dana četvrtog meseca u godini. On tvrdi da će opaki tornado udariti Oklahomu, grad u SAD-u i skoro ga i uništiti. Potom sledeću katastrofu predviđa 15. maja, kada će megacunami udariti zapadni deo SAD-a i ponajviše pogoditi San Francisko.

Za kraj – nova vrsta oluje

Potom bi prema njegovim proročanstvima 12. juna trebalo da dođe do opasnog zemljotresa magnitude 9,5. Otkrio je da će taj zemljotres napraviti ogromnu rupu u Zemlji i da će se „probuditi“ bića za koja smo mislili da su izumrla.

Ali, ni to nije kraj. Četvrti dan septembra veliki uragan će udariti na istočnu obalu SAD-a, a najviše će stradati Florida. U decembru, tačnije 19. tog meseca, trebalo bi doći do „električnog grada“. Reč je o novoj vrsti oluje koja se pomešala s gradom i svakog koga dotakne prodrma struja.