Kurijer i Hjuit ismevali Đokovića tokom meča: Nije mu dobro zbog rezultata, Tim stvara gorušicu

Lejton Hjuit i Džim Kurijer omaložavali Novaka i otvoreno pokazali naklonost Timu

Novak Đoković je savladao Dominika Tima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4i osvojio17. Grend slem trofej u karijeri, štoga je vratiloi na prvo mesto ATP liste.

Međutim, nisu bili svi srećni zbog pobede Srbina, a među prvima koji je negativno komentarisao Novakov meč je bio Australijanac Lejton Hjuit, bivši broj jedan na svetu!

„Možda se oseća loše u ovom trenutku. Verovatno mu nije dobro zbog rezultata, pošto ga je dva puta brejkovao Tim“- rekao je Lejton Hjuti, a nadovezao se još jedan Grend slem osvajač Džim Kurier.

Gubio je Đoković u trećem setu 4:1 od Dominik Tima, nakon čega je srpski teniser zatražio medicinski tajm-aut od Dr. Karlone Broderik i fizioterapeuta Pol Nesa!

„Rezultat je definitivno taj koji mu je stvarao gorušicu“- nadovezao se Džim Kurier!

Tu se nisu zaustavili, u priču je ušao i bivši australijski teniser Sem Grot koji se zapitao zašto Đoković uzima medicinske tajm-aute i zašto napušta teren:

„Ne znam zašto bi napustio teren zbog lekara. Nisam siguran koji tretman mogu da sprovedu kao medicinski kad napuste teren. Siguran sam da nije dozvljeno da ubrzigavaš injekcije, samo se setite 2015. godine, ja sam imao problema sa nogom i nisam mogao da je koristim na sredini meča. Zato nisam siguran, izgleda bezovoljno i noge mu se tresu, izgubio je svu energiju!“

Đoković je potom trijumfovao u četvrtom setu, a onda je brejknuo Dominik Tima i u trećem gemu petog seta. Do kraja je rutinski održavao prednost i stigao je do 17. Grend slem titule u karijeri, osme u Australiji.

Ko se poslednji smeje najslađe se smeje. A sigurno nisu to Hjuit i Kurijer.

Izvor: Alo/Novosti