NOVAK NASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI, TRAŽIO BROJ OD ČUVENE TENISERKE: Dajte mi njen kontakt, moram ovo da je pitam! /VIDEO

Nasmejao je sve prisutne.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, učešće na Olimpijskim igrama započeće u subotu duelom sa Ugom Delijenom na centralnom terenu. Srbin je definitivno prva zvezda na Igrama, pa smo svedoci da mu sportisti iz raznih zemalja prilaze u želji da se slikaju.

Pred duel prve runde, Novak je održao i konferenciju za medije, na kojoj je pored ozbiljnih tema, bilo mesta i za šalu. Svetski broj jedan je dobio pitanje u vezi Zlatnog slema koji je Štefi Graf uzela 1998. godine, a njegov odgovor je nasmejao sve.

– Nisam u kontaktu sa Štefi, ali ako neko može da mi da kontakt da je pitam kako je uspela…Imam veliko poštovanje prema njoj. Njen šampionski mentalitet je nešto što me inspiriše i nadam se da ću uspeti to da iskoristim ovde, počeo je Novak.

Potom su ga mediji pitali o njegovoj prepisci sa Del Potrom, Argentincem koji ga je čak dva puta dobio na Olimpijadi. Novak je opet iskoristio priliku da se našali, ali je istakao i da mu je drago što se njegov veliki rival vraća na teren.

– Srećan sam što Delpo nije ovde, napisao sam mu to u poruci. Šalu na stranu, stvarno mi je drago što vidim njegove slike sa terena i što se vraća, zaključio je Novak Đoković, piše HotSport.

Izvor: Bijeljinapress

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com