Ovim muškarcima nijedna žena ne može da odoli!

 

Koliko ste puta čuli da žene obožavaju samopouzdane muškarce? Verovatno bezbroj puta. Međutim, retko ko će priznati da to samopouzdanje ne mora da ima nikakve veze s debljinom novčanika, markom automobila koji vozi…

Tajna je u muževnoj energiji koja prosečno privlačnog muškaraca pretvara u nekoga kome žene ne mogu da odole.

1. Muškarac koji je u dodiru sa svojom muževnošću pršti od harizme i samopouzdanja. On hoda ispravljenih leđa i glave, ne zastajkuje, ali i ne brza. Uvek ima svoje odredište i cilj. Ne ulazi u prostoriju kao da je poseduje, već kao da u njoj sve poznaje.

2. Ima zaštitnički instinkt, ali nije posesivan. Sluša umesto da brblja u nedogled. Primećuje male stvari i daje komplimente bez ustručavanja. Ne upušta se u ogovaranja, nema kratak fitilj i uvek gleda pozitivnu stranu stvari.

3. U odnosu sa sobom i drugima ne preuzima ulogu žrtve, ne kuka o svojim finansijama, nerazumnom šefu ni kosi koja je počela da se stanjuje ili da sedi. Ne fokusira se na svoje mane.

4. Muškarac u dodiru sa svojom muževnošću dobro se oseća u svojoj koži. On retko kada izgleda poput fitnes modela s Instagrama, ali je svestan dobrobiti redovne fizičke aktivnosti i bavi se nekim sportom – kako zbog zdravlja tako i zbog dodatne prilike za druženje i širenje kruga prijatelja. Nauka je potvrdila da se energetsko polje smanjuje kada smo depresivni, ljuti, teskobni ili frustrirani. S druge strane, ono se povećava kada smo srećni, zabavni i puni ljubavi.

(D.R.)