Poznati bijeljinski advokat Miodrag Stojanović podržao kandidata za gradonačelnika Ljubišu Petrovića i Slavišu Markovića nosica liste PDP-a na lokalnim izborima

Ugledni bijeljinski advokat Miodrag Stojanović, danas je u prijateljskom i iskrenom razgovoru sa budućim gradonačelnikom dr Ljubišom Petrovićem i nosiocem liste PDP-a Slavišom Markovićem, dao punu i nesebičnu podršku ovim kandidatima, stoji u današnjem saopštenju GO PDP-a Bijeljina.

Stojanović je ovom prilikom rekao da mu je sa jedne strane žao, što i sam nije mogao da se prihvati kandidature za gradonačelnika, ali da mu je još draže što je to ovaj mladi i perspektivni čovjek.

Stojanović poziva sve prijatelje, saradnike i poznanike da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku dr Petroviću, kao i PDP-u, jer Bijeljini su potrebni novi mladi ljudi, obrazovani i sa novom energijom, stoji u saopštenju GO PDP-a Bijeljina.

Izvor: Bijeljinapress

Ukoliko ste zadovoljni načinom na koji vas bijeljinapress.com informiše, zapratite nas na našoj facebook stranici Bijeljinapress.com