Skandal u emisiji: Hrvat napao srpskog borca sa šestoricom drugara

Posljednjih mjeseci, na društvenim mrežama vodi se pravi „rat“ između jednog od najboljih srpskih boraca, Aleksandra Džokera Ilića i Hrvata Đanija Barbira.

Inače, Barbir važi za perspektivnog borca, što potvrđuje i titula u FNC promociji, dok je sa druge strane, popularni Džoker itekako dobro poznat svim ljubiteljima borilačkih sportova, ne samo u regionu, već i šire.

Već duže vrijeme, pominje se potencijalni meč pomenute dvojice boraca, a nakon posljednjeg poteza Barbira, vrlo lako se može desiti da do meča i dođe.

Naime, Ilić je gostovao u Zagrebu, na snimanju jednog podkasta, gde se pojavio sam. Međutim, došlo je do iznenađenja, pošto je Barbir upao u studio tokom snimanja, kako bi se “oči u oči” suočio sa Džokerom.

Bio bi to izuzetno odvažan potez Hrvata, da sa sobom nije poveo još šest mladića, te je u njihovoj pratnji prijetio i vrijeđao Ilića.

Iako je bio sam, Džoker nije ostao imun na uvrede, već je ustao kako bi vidio u čemu je problem. Na kraju je morao da reaguje i voditelj, koji je smirio strasti, te se snimanje ubrzo nastavilo, piše Telegraf.

(Telegraf)