Uhapšena supruga ubijenog teroriste: Oduzeti joj svi uređaji

BEOGRAD – Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je da je crnogorska policija uhapsila suprugu teroriste Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče neutralisan tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade.

Cmolić je iznio podatke do kojih je MUP Srbije došao u saradnji sa crnogorskom policijom koja je uhapsila suprugu teroriste Miloša Žujovića koji je juče neutralizovan tokom napada na žandarma ispred Izraelske ambasade.

„MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane“, rekao je Cmolić za „Informer TV“, prenosi B92.

Podsjećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gdje mu je iz vrata izvađena strijela i nalazi se u stabilnom stanju.