Košarkaški savez Republike Srpske i AdmiralBet postigli su danas dogovor o generalnom sponzorstvu Prve lige Republike Srpske u muškoj i ženskoj konkurenciji

 

Takmičenje će, kako je danas saopštio predsjednik Saveza Aleksandar Đurđević, u narednih godinu dana nositi zvanični naziv ,,AdmiralBet – Prva liga Republike Srpske“.

   

„Sva sredstva koja će biti dobijena kroz sponzorski ugovor biće iskorištena da se našim klubovima koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske daju olakšice. Upravni odbor će odlučiti da li će to biti kroz neku vrstu direktnog novčanog davanja ili kroz neka oslobađanja od dadžbina“ rekao je Đurđević.

AdmiralBet je sponzor ABA lige i Prve košarkaške liga Srbije i čast je, kako je rekao Đurđević, biti u takvom društvu kada je košarkaški sport u pitanju.

„Ugovor ćemo potpisati za jednu takmičarsku sezonu. Nadam se da da ćemo kroz dobru saradnju obezbijediti da ta saradnja bude dugoročna i da u narednih sezonama AdmiralBet bude sponzor prvih liga, i muškoj i ženskoj konkurenciji Košarkaškog saveza Republike Srpske“ rekao je Đurđević.

Izvor: Bijeljinapress